1235912995_DSC_0011_edited.JPG

Niinpä! Löysin äsken itseni tuhannen mutkalta tuolta pöpeliköstä. Rönni Antero makasi vieressä ja söi tyynenä lunta. Ajatteli vissiin, että mamman täytyy nyt huilata vähän.

Olin Rönnin kanssa naruhiihtämässä ja jotkut typerät turistit hiihtivät latua väärään suuntaan Huuto Tulivat meitä vastaan tietenkin vauhdikkaassa alamäessä ja vielä mutkan takaa. Rönnihän tunnetusti puree kaikkea, mikä liikkuu... eipä siinä muu auttanut kuin vetää itsensä metsäliiton puolelle ja huolella. Tällä elopainolla meni muuten aika syvälle hankeen.

Perjantaina olin ojanpohjalla auton kanssa! Etsin kännykästä osoitetietoja ja samalla tömäytin autoni ojanpenkkaan - puks! Rönni törötti viereisellä penkillä ja katteli emäntää vähän siihen malliin, että huonosti ajettu. Aikani siinä ähersin ja sain kuin sainkin peruutettua auton penkasta pois Hymy 

Vaan eipä siinä vielä kaikki! Samalla reisulla jäin kiinni mökkitielle. Sieltä en sitten päässytkään itsekseni pois, vaan oli hälyytettävä kaveri vetämään. Heppu kommentoi paikalle tullessaan: "Miten sää oot tänne lähteny ajamaan?" Ajattelin, että tartteeko sitä tyhmiä kysellä - on sitä tietä ennenkin päässyt ajamaan (olihan se tosin hieman huonosti aurattu.... ehkä joskus tammikuussa viimeksi)! Hoitais nyt vain hommansa ja tempoisi minut autoineni maantielle.