2204076.jpg

Siinäs näette! Niitä on olemassa! Uffomiehet nääs ilmestyivät eilen illalla lähimetsäämme. Toivossa päästä uhvon kyytiin lähdin pimeässä tarpomaan  Poppamiehen kanssa läpi tuulen ja tuiskun kohti valomerkkejä, joita he minulle läntiseltä taivaalta lähettivät. Lopulta pääsin tarpeeksi lähelle ufoja huomatakseni, että he olivat parkkeeranneet aluksensa ison sähkölinjan päälle. He näyttivät imevän sähköä linjalta omaan alukseensa kuvassakin havaittavaa valouraa pitkin. Vaikka kuinka tein itseäni linjan alla tykö, niin eivät huolineet liftaria kyytiinsä :-(

No okkei. Tuo ylläoleva kuva on kyllä käsittelemätön otos eilen näkyneestä oudosta valoilmiöstä. Systeri iski 20 sekunnin valotusajan masiinaansa ja ikuisti tuon hassun valopaaden. Minä ihan oikeasti rämmin hangessa tutkimaan sitä lähemmin ja paikallistin sen sähkölinjojen päälle. Mutta uhvoja en valitettavasti nähnyt ainottakaan. Mahtoi olla joku sähkömagneettinen juttu... Oli se hieno ilmestys, vaikkei uhvo ollutkaan!

2204195.jpg

Tänään teen lähtöä karvaisten poikieni kanssa kotioloihin Keski-Suomeen. Huomenna wörkkimään ja siitä se arki taas rupeaa rullaamaan. Käväisin vielä metsässä Popan kanssa; Poppamies heitti vedet ja minä hyvästit mukavalle lenkkimaastolle. Huomenna totutellaan hihnalenkkeihin, sekä karvajalat, että emäntä.

 2204339.jpg