Rönni Antero ansaitsee näyttelemisestään the oskarinSilmänisku! Meitä nääs könkkäsi lenkillä vastaan yksi erityisen kurttuinen ja huonosti kävelevä mummukka sauvojensa kanssa. Otin Römppäsen viereeni, sillä tiesin kävelytien laidasta laitaan horjuvan rusinan kauhistuttavan pientä poikaa ihan hirveästi. Rönnin jolkotellessa jalassani kiinni, mummeli sanoi jotain minulle. Minullapa ei oikein mennyt ymmärrykseen hänen sanansa, joten kysyin: "Anteeksi, mitä sanoitte?"  "Onpa siinä mahtavan ystävällinen iso koira", rouva Rusina toisti sanansa. "On, on", vastasin ja meinasin tikahtua sisäiseen nauruuni. Voi mummu, jos olisit tiennyt, että vastaasi käveli kylän hurjin rakki!

1240317943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain Pentu Poppaliinille peruutusajan nuljuluuleikkaukseen tulevaksi maanantaiksi. Nyt operoidaan sitten se toinen etujalka. Kunpa Poppamies tulisi terveeksi!

1238673283_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

CoolJippii, nyt ne minun viime kesästä hukassa olleet aurinkolasinikin löytyivät! Olin survaissut ne joku synkkä päivä esineruutureppuun! Siellä ne köllöttelivät kevään ensimmäistä esinetreeniä odotellen muiden haisevien ja kuolaisten tavaroitten seassa.

Juupa, Römppä muisti oikein hyvin, mistä se palkka tulee, kun liivit päällä juoksennellaan (siis koira juoksentelee, ei emäntä). Eli mainiosti meni treenit. Jälkeäkin on jo vähän... ja keppejä...