1240402354_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt olen miltei kaiken kokenut... hikoilin eilen Frederikin kanssa !!! Voi hyvvää päivää! Olin tukehtua hikipyyhkeeseeni Tukittu eilisessä spinningissä, kun kovaäänisistä kajahti miehekäs Reetun ääni.

Tämä on nyt niitä sisäpiirijuttuja, mutta saan aina hirveän hepulin, jos joku vihjaiseekin Frederikistä jotain. Minua nauratti aivan kauheasti polkiessani ylämäkeen "Harva meistä on rautaa" tahdissa ja sitten tuli vielä TI-TA-NIK!

Oli oikeasti pakko tunkea hikirätti melkein kitarisoihin kiinni, etten olisi nauranut ääneen. Ja ohjaaja tietenkin piiskaamaan minua yhä isommille vastuksille, täällä poljetaan tosissaan! Yrittäessäni vääntää naamaani peruslukemille ja hikikarpaloiden tunkiessa silmiini ajattelin, että tästä puuttuisi nyt vain se Lauran lanseeraama PERSKRAMPPI. Olisi se ollut vallan ihkuu saada elämänsä ensimmäinen perskramppi Reetun siivittämänä. No se jäi vielä odottamaan tuloaan.

Kuntoilutapahtuman kruunasi Matin ja Tepon ennenkuulematon biisi, joka ei onneksi jäänyt päähäni soimaan loppuillaksi Silmänisku. Tuollaisesta huvituksesta olisi voinut maksaa enempikin!

1240401958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poppa Pendoliino oli taas lännen nopein pikajuna iltapäivälenkillä. En ymmärrä, mistä se oli ehtinyt käydä nappasemassa suun täydeltä sitä ihteään (eli paskaa). Se kulki ontuen koko ajan hihnassa kiinni, mutta jostain puskan juurelta se oli ilmeisesti aarteensa löytänyt ja hökäissyt samoin tein suuhunsa. Me ei Rönni Anteron kanssa osattu arvostaa sen hajustusta kovinkaan paljon! Yritin suihkutella Poppamiehen suuta tassupesun yhteydessä. Siinä ei tokikaan ollut mitään vaikeutta, sillä se tahtoo muutenkin ottaa koko suihkun aina suuhunsa. Että sellainen paskajuttu tällä kertaaPäättämätön.